Wie kan er BHV’er worden?

Iedere werknemer die zich graag wil inzetten om de veiligheid van mensen in de organisatie te vergroten, kan zich aanmelden als potentiële BHV’er. Om BHV’er te worden, doorloopt de werknemer een cursus van 1 of 2 dagen met een lesboek of via E-learning. Na de basiscursus Bedrijfshulpverlening volgt de werknemer jaarlijks een herhalingscursus. Zo zorgt hij ervoor dat onder leiding van onze deskundige instructeurs alle kennis en vaardigheden worden herhaald en onderhouden.

Programma BHV-cursus

Iedere werknemer die zich graag wil inzetten om de veiligheid van mensen in de organisatie te vergroten, kan zich aanmelden als potentiële BHV’er. Om BHV’er te worden, doorloopt de werknemer een cursus van 1 of 2 dagen met een lesboek of via E-learning. Na de basiscursus Bedrijfshulpverlening volgt de werknemer jaarlijks een herhalingscursus.  Zo zorgt hij ervoor dat onder leiding van onze deskundige instructeurs alle kennis en vaardigheden worden herhaald en onderhouden. Het programma kan op verzoek worden aangepast naar de behoefte bij het bedrijf.Tijdens de BHV-opleiding krijgen de deelnemers kennis en vaardigheden en trainingen in:

  • EHBO
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming
  • Communicatie
  • Reanimatie

Alleen de beste instructeurs en Specialisten

Al onze instructeurs zijn ervaringsdeskundigen en specialisten op het gebied van brandweerbestrijding en EHBO/AED. Daarnaast helpen wij u graag met het opstellen van een bedrijfsnoodplan en de daarbij horende Risico Inventarisatie Evaluatie (RIE) dat aan de wettelijke eisen voldoet.